Micromite‎ > ‎

Micromite Mote szenzorpanel

Készítettünk egy szenzorpanelt a Micomite LoRa GPS Mote készülékhez. A két készülék együtt így komplett fejlesztőrendszert biztosít LoRa szenzorhálózatot fejlesztő cégek számára. A szenzorpanel segítségével népszerű szenzoraink közül, a TH06 hőmérséklet/páratartalom mérő, az SM1131 barometrikus légnyomás és hőmérsékletszenzor és a COZIR CO2/hőmérséklet/páratartalom szenzor csatlakoztatható így a Micromite LoRa GPS mote készülékhez. Segítségével ezen adatok könnyen követhetők LoRa hálózaton keresztül.

A panel tartalmaz továbbá egy RGB LED perifériát is, amivel a C osztályú működést lehet tesztelni. A szenzor és RGB mód paneljumper segítségével, forrasztással konfigurálható. A panel tesztelését elvégeztük, a szenzorpanel gyártása folyamatban van, rövid időn belül raktárunkról elérhető lesz.

A szenzorpanel két féle változatban rendelhető:

- Az első csak a szenzorpanelt tartalmazza, ennek a csomagnak nem része a COZIR CO2 szenzor: Micromite szenzorpanel
- A második változat a szenzorpanel mellett tartalmaz egy COZIR AH1% szenzort is: Micromite perifériacsomag  (Ezt a csomagot kizárólag azoknak az ügyfeleknek forgalmazzuk, akik már vettek Micromite LoRa Mote GPS készüléket.)

Irodánkban elhelyeztünk egy teljes felszereltségű Micromite LoRa GPS Mote+szenzorpanel készüléket, amivel így negyedóránként mérjük az irodánk környezeti paramétereit.
A mért értékek alább láthatók:Comments